Trenger du rask og rimelig hjelp til kommunikasjon?

Marit Grimsrud Kommunikasjon tar på seg enkeltoppdrag innen kommunikasjonstjenestene digitale medier, tekstproduksjon og foredrag.

Digitale medier

Jeg har opparbeidet meg erfaring innen digital tekstproduksjon i form av nettsideproduksjon, og nettsideanalyse, samt strategisk utvikling og drift av sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

SE CASE: Bevegelsesbegeistring og Lydliv på Facebook.

Tekstproduksjon

Jeg har solid erfaring innen nettsideproduksjon, samt artikkelskriving, blogging.

SE CASE: Vinkilden.no og Lydliv.com

Foredrag

Jeg blir begeistret av også analog, mellommenneskelig kommunikasjon, og holder gjerne foredrag om kommunikasjonsfaget og motivasjon. Jeg har erfaring med egenprosjektet Bevegelsesbegeistring – et motivasjonsforedrag med en rekke humoristiske case fra livet som rullestolbruker.

SE CASE: Bevegelsesbegeistring

Status: Jeg er ledig for nye oppdrag. Ta gjerne kontakt!

Organisasjonsnummer: 915 023 320.

 

%d bloggers like this: