Erfaring

Jeg har solid erfaring fra ulike verv, og har selv startet opp flere prosjekter. Her får du en rask innføring i det jeg bedriver ved siden av studietiden på UiA!

For tiden jobber jeg mest med egne prosjekter.

Jeg har lansert en intervjuserie som er kalt Lydliv der jeg én gang hver måned gjennom året intervjuer norske låtskrivere. Hittil har jeg hatt fantastiske samtaler med blant andre Marit Larsen, Jonas Alaska og Elvira Nikolaisen. Ved siden av Lydliv.com jobber jeg med foredragsprosjektet Bevegelsesbegeistring sammen min gode venninne og kollega, Miriam Ibsen. Vårt mål med foredraget er å vise hvordan utfordringer kan bli nødvendige ressurser i livet. Vi deler raust om hverdagen vår som rullestolbrukere – på humoristisk vis, selvfølgelig. I tillegg får jeg drive herlig deltidsarbeid med kommunikasjon for Vinkilden AS og årets Talentjakten.

Jeg har bred erfaring fra flere verv og engasjement.

Blant annet har jeg sittet i flere styrer og gjort mye frivillig arbeid. Tidligere var jeg nettredaktør for Studentavisen Unikum – sørlandets studentdrevne avis. Jeg skriver fremdeles sporadisk for avisa, spesielt konsertanmeldelser. Sånn går det når man elsker formidling.

Da jeg var elev ved Folkehøgskolen Sørlandet arrangerte jeg et kurs i musikk- og sangteknikk. Jeg ønsket å skape engasjement om musikk og formidling – og i ti uker samlet vi oss, en liten og interessert gjeng. Det var en utrolig spennende erfaring.

Jeg har også erfart det noe mer formelle karrierelivet, både som deltaker i Talentjakten 2013/2014, og som topp 25 i Adeccos konkurranse Hodejegeren 2013. Disse programmene har gitt meg nettverk, selvtilitt og kanskje viktigst – troen på ydmykhet som verdi.

Deler av denne erfaringen har jeg tatt med meg i vervet jeg hadde som ansvarlig for fag- og næringslivsutvalget (2014-2015) i linjeforeningen Rhetorica – som er linjeforeningen for kommunikasjonsstudentene her på UiA.

Jeg er utrolig glad for å få disse mulighetene. Jeg jobber hver dag for å gi engasjementet mitt nye uttrykk. Ta gjerne kontakt med meg for en uformell prat over en kopp kaffe – jeg snakker gjerne om stort og smått!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close