Hvem er Marit?

Jeg er en engasjert kommunikasjonsspire som jobber med sykefraværsoppfølging, holder foredrag, intervjuer låtskrivere og stadig jakter på meningen i det som skjer.

Mitt navn er Marit Grimsrud. Jeg er en engasjert jente på 26 år og jobber nå med sykefraværsoppfølging.  Jeg har min master i samfunnskommunikasjon ved Universitetet i Agder (UiA). Der skrev jeg masteroppgave om norske artisters promotering i sosiale medier.

Jeg har hatt en digital hverdag siden 14 års-alderen og alltid vært interessert i kommunikasjon og formidling, både digitalt og analogt. Som person er jeg alltid på jakt etter ny og spennende kunnskap knyttet til mine interesser, derfor passer kommunikasjonsfaget ypperlig for meg. Kommunikasjonsutdannelsen har gitt meg verdifull erfaring.

Kommunikasjonselsker

Jeg elsker å følge med på alt som rører seg i det sosiale medielandskapet. Derfor forsøsker jeg å være aktiv i på mediefronten ved å lese kronikker, artikler og andre fagblogger. En liste med aktuelle blogger og virksomheters hjemmesider som jeg jevnlig titter innom finner du i lista til høyre. De er alle leservennlige og svært inspirerende å følge!

Beveget, begeistret, samfunnsengasjert

Opp gjennom mine år som student, har jeg sett en økt glede i å delta i frivillige verv og organer. For tiden holder jeg foredraget Bevegelsesbegeistring med min kollega Miriam. Vi bruker våre erfaringer som rullestolbrukere og snakker om inspirasjon og motivasjon med en stor dose galgenhumor. Jeg er også opptatt av utvikling og psykisk helse.

Lederspire

Jeg har deltatt på Adeccos sommerjobbsprosjekt Hodejegeren flere år på rad, der en får mulighet til å være konsernsjef for en hel måned. I fjor fikk jeg gleden av å havne blant topp 25. Som kandidat lærte jeg mye om lederskap og jobbsøking generelt. Dette har resultert i flere blogginnlegg om tema – og ny guts og vilje!

Musikkelsker

Jeg elsker formidling – enten det skjer i samtale og samhandling forøvrig – eller gjennom musikk. Jeg har alltid lyttet aktivt til musikk, og elsker å bli inspirert av flinke musikere og låtskrivere. I tillegg er det givende å skape rom for å utfordre kreativiteten min gjennom låtskriving og synging. I 2015 gjennomførte jeg Lydliv, der jeg intervjuet 12 norske artister om låtskriving. Det var givende.

Sosial

Jeg har en visjon om å få til gode faglige debatter gjennom bloggingen. Derfor er du velkommen til å legge igjen kommentarer under innlegg dersom du har noe på hjertet. Toveis-kommunikasjon er et absolutt gode. Dette gjør at du selvfølgelig  også inviteres til å ta kontakt med meg på andre arenaer.

Gleder meg til å bli kjent med deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: