Hvem er jeg?

Jeg er en engasjert kommunikasjonsfan som til daglig jobber med sykefraværsoppfølging. Jeg holder foredrag innen mental trening og samtaleteknikk  og elsker gode samtaler! 

Mitt navn er Marit Grimsrud. Jeg er en engasjert jente på 27 år og jobber nå med sykefraværsoppfølging.  Ved siden av dette holder jeg foredrag om mental trening og samtaleteknikk. Jeg har min master i samfunnskommunikasjon ved Universitetet i Agder (UiA). Der skrev jeg masteroppgave om norske artisters promotering i sosiale medier.

Jeg har hatt en digital hverdag siden 14 års-alderen og alltid vært interessert i kommunikasjon og formidling, både digitalt og analogt. Som person er jeg alltid på jakt etter ny og spennende kunnskap knyttet til mine interesser, derfor passer kommunikasjonsfaget ypperlig for meg. Ingen ting passer meg bedre enn en god kaffe eller te og den gode samtalen.

Samfunn, helse, kommunikasjon, mental trening, psykisk helse og livsstil inspirerer meg. I tillegg har jeg alltid elsket musikk, og skriver innimellom om det på lydliv.wordpress.com.

I 2016 startet jeg Marit Grimsrud  kommunikasjon med mål om å lære bort mine beste triks innen mental trening og samtaletenikk.

PS! Vil du lære å få mot til å tale? Sjekk ut gratiskurset mitt!

 

1 tanke om “Hvem er jeg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close