Gratiskurs lansert!

For en ukes tid siden lanserte jeg gratiskurset som gir deg konkrete verktøy for å få mot til å tale!

Se for deg en hverdag og et arbeidsliv der du endelig forstår mer av hvorfor du er som du er, og har mer trygghet og energi i samtale med venner og kolleger. En hverdag der du er mindre redd for hva motparten synes om det du sier. Hadde ikke det vært fantastisk? Det synes  i alle fall jeg. Derfor lagde jeg dette gratiskurset.

Jeg forstår godt om du kanskje synes det er skummelt å hevde deg, ta ordet, å stole på meningene dine. Tro meg. Der har jeg også vært (og jeg titter innom disse stedene rett som det er fortsatt).  Selv om det er skummelt å ta ordet, kan det lønne seg å tørre.

Å ta ordet ble min livbøye!

Da jeg var liten sa alltid pappa til meg «du må si ifra, Marit». Jeg fikk følelsen av at jeg ikke uttrykte meg godt nok, at jeg svelget i meg følelser og feil. Og jeg gjorde nok kanskje det.

I vår tid er det så lett å heie på det perfekte, upolerte. Jeg er født med CP og bruker rullestol – og har alltid visst jeg (heldigvis) var langt fra perfekt. Likevel altså denne stoltheten og trangen til å «bite i det sure eplet». Etter hvert fikk jeg skikkelig sansen for ord, bilder og kreativt arbeid. Jeg begynte å tørre å si ifra, først litt, så litt mer.

Kommunikasjon ble mitt i stedet for det fysiske jeg aldri klarte på grunn av CP. Og jeg engasjerte meg i studietiden, blant annet som journalist i Studentavisen i Agder. En vakker dag fikk jeg det for meg. Jeg ville intervjue norske artister.  I januar 2015 hadde jeg fått mitt første intervju, med selve Marit Larsen, jeg som ikke hadde intervjuet før! Da desember kom så jeg tilbake på 12 fantastiske artistintervjuer. Mestringsfølelsen var enorm!

I dag har jeg bachelor og master i kommunikasjon fra UiA. Nå holder jeg foredrag om livsmestring og kommunikasjon for omtrent 100 personer årlig, og snakker ukentlig med sårbare mennesker i den statlige jobben jeg har som veileder. Kommunikasjon er blitt mitt verktøy og livbøye!

Jeg vil vise deg at det nytter, og har samlet mine beste triks i en gratis kurspakke som detter ned i innboksen din.

Meld deg på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close