Får jeg jobb før 1. juni?

Er det mulig for meg, en vanlig, nyutdannet student, å få jobb før 1. juni?

Jeg har alltid hatet overganger, men så elsker jeg å stå ved et veiskille når jeg ser noe godt i vente. Nå står jeg snart klar ved en ny overgang  – og jeg gleder meg til arbeidslivet.

Det er så befriende deilig å legge eksamener bak seg og kunne fokusere på det jeg vil: nemlig å formidle til mennesker, for mennesker, på vegne av mange forskjellige mennesker. Kommunikasjon, samtale, dialog – dette er essensielt for at vi mennesker skal kunne leve sammen. (Kommunikasjon betyr nemlig å gjøre felles). Og det er nettopp det som er så gøy med dette faget: å skape ting sammen!

Når jeg 1. juni leverer fra meg mine forhåpentligvis siste skrevne ord fra skolebenken, håper jeg at jeg kan stå klar ved et veiskille og vite hvilken retning jeg skal, hvor pila peker. Men jeg forstår at verden ikke er så enkel. Den er faktisk alt annet enn lettvinn, spør du meg. Men den som våger intet vinner. Og jeg har lært én ting i livet: og det er at jeg er for glad i å leve til å ikke gidde å prøve. 

Så derfor prøver jeg – også her: Kunne du tenke deg å jobbe med meg?

Litt fleksibilitet, og humor – så har vi kommet langt. Jeg er løsningsorientert og positiv, og prøver meg gjerne frem! Og er du på Sørlandet blir jeg ekstra glad, for det er her jeg føler meg hjemme. Skulle du i tillegg la meg få jobbe med sosiale medier blir jeg hoppende gira – for det digger jeg!

Jeg har et foretak også, sånn hvis jeg skulle være så heldig å få deg som kunde.

Så håper jeg vi sees, da, og at du også tør å satse litt – for dette her er neimen ikke bare lett! 

Gleder meg til å høre fra deg. Lurer du på noe om meg er det bare å spørre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close