5 tips for en innvendig vår!

Endelig er våren her! Solskinn, bare asfalter, issmelting. I den forbindelse har jeg laget en liten liste med 5 tips til hvordan du kan skape vårfølelsen innvendig. La den flyte helt inn til ryggmargen!

Vår. Det er noe magisk, deilig, forløsende med det ordet. Våren vitner om liv, håp, tro. En ny start. At ting kommer til å gå bra til slutt. Ingen ting er bedre enn det. Det er så godt å være glad, derfor bør vi gjøre det vi kan for å holde på gleden, alle som en. Her er mine tips til en innvendig vår:

1. Se på bilder som gir deg energiboost

Nettet flyter over av inspirasjon, også når det gjelder glede. Samle sammen en brøkdel av tilgjengelige online godbiter og ta de frem på en gråværsdag, eller når du enn måtte trenge det. Selv bruker jeg Pinterest til å lage ulike mindset boards som jeg tar en titt på når jeg føler for det. Jeg har ett for glede, ett for ro, og ett for frihet – og ett for gode morgener. Det er ingenting som slår å la tankene vandre med blikket.

steam-336464_1280

2. Ha kosestund

Lag vafler, drikk te, lakk negler, se på tv-serie, eller et eller annet som du vet får det i godt humør. Det er sunt og viktig å kose seg. Punktum!

3. Skriv, snakk, syng

Som en formidlingsfanatiker som meg, er dette nesten en selvfølge. Det går ikke en dag uten at jeg diskuterer temaer eller personer som opptar meg; enten med familien, venner – eller med meg selv via tekst eller sang. Kanskje det føles banalt og feil for deg, men jeg garanterer deg nesten suksess! Det er så deilig å få lettet på hjertet. Hvis du synes noe er skikkelig bra akkurat nå – si det! What goes around comes around 🙂

4. Hør på positiv musikk

Du vet den følelsen når favorittlåta di summer ut av radioen? Pur lykke! Det er utrolig hvilke tanker og følelser musikk kan bringe frem. Selv har jeg laget en WiMP-spilleliste med skikkelige vårlåter. Sanger om håp, glede og tro! Lista finner du her: She won’t give up. Den oppdateres jevnlig!

balance-110850_1280 (1)

5. Ha en stille stund.

Mindfullness, oppmerksomt nervær, meditasjon. Kall det hva du vil; grunnen til at det er populært, er fordi det har noe for seg. Ikke fordi det er fancy, men fordi alle har godt av å senke skuldrene. Ta deg fem minutter hver dag – pust, lukk øynene og forsøk å bare være. Det er kjempevanskelig, men du har godt av det. Etter hvert blir du hekta, og klarer deg ikke uten, jeg lover. Selv bruker jeg en app som heter calm. Her kan du følge ulike programmer i ønsket antall minutter, hvor du velger bakgrunnsscene etter ønske; alt fra regnvær, til bølger, og skyer på himmelen. Deilig! (De har egen nettside som også funker fint).

Sett igang – og grip vårfølelsen med det samme! Kos deg!

Bilder er hentet fra bildebanken Pixabay

Kategorier MenneskerStikkord , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close