Ledelse på TV og ellers: helhetsperspektivet er alfa omega!

Takk for flott respons på forrige innlegg. Det varmer, og gjør at jeg virkelig gir jernet for å nå til topps som konsernsjef i sommer.

Siden sist har jeg tenkt lenge over hva som kjennetegner en god lederstil. Finnes det noen egenskaper som er fellesnevner for gode ledere? Eller er det kanskje personavhengig?

Illustrasjon: Colourbox.com
Helhetsperspektivet viktig. (Illustrasjon: Colourbox.com)

Før jul leverte jeg inn bacheloroppgaven min, Utvikling i programledelse på tv – i hvilken grad har programlederstilen i «Kvitt eller Dobbelt» endret seg fra 1961-2010?. Jeg ønsket å levere et bidrag til all medie- og kommunikasjonsforskningen som foregår. Jeg ville velge et nytt og spennende tema, som ikke er typisk for bacheloroppgaver. Jeg valgte å se på utvikling av programledelse. Og da jeg begynte å skrive oppgaven var det nettopp spørsmålene ovenfor jeg stilte meg.

Jeg slet lenge med å finne ut om det er noe som kjennetegner en god programlederstil. Det er ikke skrevet så mye teori om programledelse. Men jeg fant noe. I oppgaven min skriver jeg at en god programleder må ha x-faktor, være forberedt, kommunisere klart og tydelig, trenge gjennom linsen og spille på sine egenskaper.

Som empiri til oppgaven sammenliknet jeg episoder fra «Kvitt eller Dobbelt» i 1961, 1985 og 2010. Programlederne for disse rundene var Gunnar Haarberg, Knut Bjørnsen og Nadia Hasnaoui. Selv om de var forskjellige som programledere, fant jeg at de nettopp hadde disse egenskapene til felles. Hvorfor ble så opplevelsen av et helt likt programkonsept så forskjellig?

Selvfølgelig kan mye skyldes utviklingen av teknologi. Lyd- og lysbruken, for ikke å snakke om grafikken, gjorde virkelig sitt inntog i episodene som ble sendt i 2010. Samtidig så jeg at programlederens personlighetstrekk i stor grad var med på å forme deres rolle. Knut Bjørnsen, med bakgrunn fra kommentering, kan sies å ha en mer effektiviserende lederstil enn de andre lederne. Haarberg flørter med damene og kommer med tørrvittigheter i fleng. Han representerte en engasjerende stil. Mens Hasnaoui gestikulerer, bruker mimikk og legger trykk på tonefall og stemmeleie i større grad. Hun leder programmet i en tid der konkurransen med andre tv-programmer og kanaler står i høysete.

Jeg konkluderte meg at programledelsen i konseptet har endret seg nevneverdig lite. Samtidig er det tydelig at personlighetstrekk spiller en stor rolle.

Her vil jeg trekke en parallell til næringslivet for øvrig. Gode ledere huskes ikke kun fordi de er organiserte, strukturerte, pliktoppfyllende, tydelig kommuniserende og hardtarbeidende. De aller fleste av dem blir kanskje heller i større grad husket for de egenskapene som er typiske for dem som person. Tenk deg for eksempel lederskapet til Choice-hotellene uten Stordalens energi og latter? Eller Stormberg uten Steinar Olsens miljøengasjement? Det er vanskelig å si hvordan bedriftene hadde vært uten disse.

Slik sett mener jeg at ledelse er en helhetspakke uten like. Du kommer ikke langt med kun faglig kompetanse. Summen av den og i tillegg dine sosiale, humane og andre evner og interesser, er det som høster et genuint lederskap.

Skulle jeg få konsernsjefstillingen i Adecco skal jeg prøve å jobbe ut ifra nettopp denne tilnærmingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close