Før året stenger dørene.

Stopp opp. Tenk. Nyt. Godt nytt år!
Stopp opp. Tenk. Nyt. Godt nytt år! (Fra min Instagram-konto @marit91)

Et nytt år står for døren. Og ved slutten av hvert år sitter jeg som regel igjen med en følelse av at jeg skulle ønske jeg hadde tatt meg tid til å oppsummere det. I år vil jeg prøve å la det bli virkelighet. Jeg tror det er viktig og riktig å bruke litt tid til å summere opp hva som har skjedd. Så får man liksom konkludert en gang for alle. Man finner ut av hva man vil ta med seg inn i det nye året – og man finner ut av hva man vil legge fra seg når året lukker dørene.

Året 2012 har for meg blitt en fin forlengelse av 2011. Jeg har fremdeles en veldig fin studentleilighet som jeg trives godt i, og er virkelig strålende fornøyd med hvordan SiA Bolig har vist velvilje både når det gjelder måking og annen tilpasning. I tillegg har jeg fortsatt brukt tid sammen med min fantastiske nabo, og fått mulighet til å bli kjent med en ny en.

I tillegg er jeg fortsatt student ved Universitetet i Agder der jeg nå er halvveis gjennom min bachelorgrad i kommunikasjon. Her har jeg fått mulighet til å utvikle gode kunnskaper om fagfeltet mitt. Blant annen gjennom en strålende fagdag i regi av linjeforeningen Rhetorica, og gode forelesninger for ikke å snakke om det å skrive en bacheloroppgave! Jeg har også fått andre kunnskaper gjennom vervene jeg har sittet i. Og kanskje aller mest har jeg lært av den flotte gjengen i Studentavisen Unikum. Det gjør godt å sette teorier ut i praksis.

Samtidig som 2012 har blitt en forlengelse, har det også skjedd flere nye ting. Jeg har lært meg hvordan det er å leve som leilighetsnomade sammen med min bedre halvdel, der vi flyr mellom leilighetene våre. Liten plass gir oss ikke begrensninger, bare nye muligheter til å se løsninger. Og løsningene i livet gir meg energi.

Energi  har jeg også fått gjennom å oppsøke SiA Helse. De har lært meg mer om meg selv og mine tanker enn jeg noen sinne skulle tro jeg hadde forutsetninger for å forstå. Og kanskje aller viktigst har de lært meg at det ikke alltid er så store grep som må til for å få det veldig mye bedre.

2012 har på mange måter blitt mitt oppgjør med meg selv der jeg har gitt ord som læring, fokus, oppmerksomhet, nå-situasjon og hverdagsmagi mer verdi. Det er viktige stikkord som konkluderer, samtidig som de er vitnesbyrd om at jeg kommer til å gå inn i 2013 med mye takknemlighet. Takknemlighet for både mitt liv og andres. Takknemlighet for at jeg har mulighet til å ta billappen og tilbringe tid med mennesker jeg elsker å omgås. Takknemlighet for å kunne leve.

Godt nytt år, alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close