Jeg ble valgt. 3 ganger!

Jeg har ikke fått helt dreisen på denne bloggen enda, men jeg vil ikke si at jeg har hatt så gode unnskyldninger til det. Sist gang skrev jeg om viktigheten av å være en engasjert student. Denne posten er en fin fortsettelse i så måte.

Jeg har nemlig fått den glede av å bli valgt inn i Studentparlamentet, Fakultetsstyret for Humaniora og Pedagogikk samt SiA-styret. Jeg gleder meg til å ta fatt på foreløpige ukjente oppgaver. Jeg tror jeg vil like det.

Når det gjelder SiA-styret blir det spennende å bidra til å forvalte økonomien og gjøre beslutninger da det består av så mange avdelinger. SiA er Studentsamskipsnaden i Agder som per i dag består av kulturhusene ØstSia, BlueBox og Pir6, treningssenteret Spicheren, SiA Helse, SiA bolig og Hokus Pokus-barnehagene.Det vil nok bli mange spennende situasjoner å drøfte!

For å markedsføre seg selv, har SiA laget en etter min mening, god reklamefilm. Jeg var så heldig å bidra til å vise frem min tilrettelagte leilighet i filmen. Og jeg vil, rent objektivt sett, benytte anledningen til å takke SiA Bolig for forståelse, hjelp og pågangsmotet de har vist meg. Det gjør godt, og bidrar til at jeg har svært liten lyst til å flytte på meg!

Skjermbilde fra SiA-filmen 2012

Rent oppsummert. Husk at det kan komme mye godt ut av å være en engasjert student. Se for eksempel Thomas Moens tips for hvordan du kan posisjonere deg ved hjelp av sosiale medier.

Se SiA filmen under!

Kategorier MenneskerStikkord , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close