Jeg stiller til valg!

På barneskolen synes jeg det så slitsomt ut å være med i elevråd. Jeg skjønte ikke hvordan klassens utvalgte hadde tid og lyst til å engasjere seg frivillig. For min del hadde jeg nok med skolen som den var.

20121006-173759.jpg

Denne følelsen vedvarte vel egentlig hele skoleløpet. Karakterpresset og de akademiske utfordringene vi fkk på VGS var overveldende. De holdt i massevis. (Men dere skal ha takk for all tyngden dere ga meg!)

Da jeg begynte på musikklinja på Folkehøgskolen Sørlandet endret ting seg. Jeg trengte ikke å prestere for å bli målt i et karaktersystem. Jeg kunne prestere fordi det var givende og gøy. Det gjorde at jeg også fikk tid og overskudd til å engasjere meg. Jeg stilte til valg i elevrådet, ble internatkontakt, var elevrepresentant i skolestyret og arrangerte et eget musikk- og sangteknikkurs.

Som rullestolbruker så jeg en ekstra gode ved å være så engasjert: CVen min har naturlig nok ikke blitt fylt opp av ekstrajobber opp igjennom, nå fikk jeg sjansen til å vise mine kvaliteter på annet vis.

Dette har bidratt til at jeg har fortsatt med frivillig arbeid blant annet som nettredatør i Studentavisen Unikum og Buddy for internasjonale studenter. Den viktigste årsaken er likevel at det gir meg erfaringer og kunnskaper jeg allerede har fått bruk for i studenthverdagen og ellers. Jeg får muligheter til å utvikle meg selv og bli god på å kjenne mine gode og mindre bra sider. Sist men ikke minst blir jeg kjent med herlige mennesker!

Uansett bransje du skal inn i eller hva du studerer er det viktig å vise engasjement. Selvfølgelig vil det skje i større eller mindre grad. Jeg håper i alle fall at du, hvis du er student ved Universitetet i Agder stemmer på meg ved Studieparlamentsvalget. Jeg stiller som representant til fakultet for humaniora og pedagogikk. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å bedre din studiehverdag!

Kategorier MenneskerStikkord , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close